Cek cak larla isler yurumuyor.isimlere takilma baska bir gun baska bir fon gelir alir veya verir.cek cak larla olmaz)sen fisi cekilmis hissediyormusun onu soyle ona gore alim yapicam
![]()
Cek cak larla isler yurumuyor.isimlere takilma baska bir gun baska bir fon gelir alir veya verir.cek cak larla olmaz)sen fisi cekilmis hissediyormusun onu soyle ona gore alim yapicam
![]()
Dostum görüyorum ki yazdýklarýmý bile okumaktan acizsin veya anlamaktan çok uzaksýn, strateji o gün neden agresif alým yaptý? Ancak bunun cevabýný bulduðun an benim söylediklerimi anlayabilirsin.
Bu arada benim indikatörümü sana göstersem ne kadar ücreti diye sorarsýn bence çok þansýný zorlama
Arkadaþlar rahat olun enflasyonun yüksek olduðu dönemdeyiz rahat olun. Spekülatör istediði kadar hisseye baský yapsýn hikaye mecburen yukarý sürecektir hisseyi aksi halde kendiside zarar eder rahat olun.Zaman gösterecek her þeyi.
Buradan Moda'nin "Mehmet" OKUR'una sesleniyorum eski ki CEO lar 5 ayda bir Pendik arazisi hakkýnda boþ bir sekilde çalýþmalarýmýz devam ediyor der o da KAP'a haber yapýlýrdý o günlerde %7-%8 yapardý polho.
Ya sizde çýkýn bir þeyler deyin de þu Pendik arazisi hakinda da tahta biraz canlansýn. Üzerine ölü topraðý serpilmiþ gibi tahta.
Size ve Tolga beye gerçekten ama gerçekten güveniyoruz ama bizi burada çok mahcup ettiniz. Ne güzel son bir aya kadar gururduyup yazýlar yazdýðýmýz hisse de pek savunulacak bir taraf býrakmadýnýz bizde.
Son düzenleme : temel analizci; 21-09-2022 saat: 10:58.
Temel üstad bunlar insan deðil üç kuruþumuzu hiç ettiler 2 yýlýmýz boþa geçti . Bak giden hisselere nasýl gidiyor bunun yanýnda çöp olan hisseler artýyor bunun ederi varken sürünüyor bende kfeinde var oda ayhý. Patron þirketi onurlu þerefli patronlarýn eline kaldýk. Polican kadar potansiyel olup bu kadar kötü performans gösteren bir hisse daha çýkmaz . 30-40 olsa kimse etmez diyemeyeceði hissede spek ne iþ yapýyor anlamak mümkün deðil. Zulme devam et bizde beklemeye
Bu konuda yatýrýmcýlarýn da suçu var deger yatýrýmcýsý yok bizlerde; hisse açýklýðý belli, temettü veren, bedelli yapmasi zor olan, imtiyazlý hissesi olmayan her gün yatýrýmlarý ile büyüyen bir þirket ama yatýrýmcýlar malesef boyle bir hisseyi görmüyorlar. Eðer gerçek yatýrýmcýlar buraya gelse vallahi bu tahtayý tahtacý bile kontrol edemez korkusundan kendi sürer tahtayý yukarý.
Þimdi Twitter a girseniz Sasa, Ereðli, hektas yazarlarýna bakýn aslýnda hepsi ama hepsi polho nun özelliklerinden bahsederler. ama onlara göster "böyle böyle bir hisse de var" de almaz. Ne zaman alýr biliyor musunuz 20 olsun sýraya girerler almasalar bile iþte bakýn nereden nereye geldi deðer yatýrýmcýsýyiz derler.
Ben patrona veya çalýþanlara asla kýzmýyorum onlarý tabi ki bunu yapacaklar onlarýn iþi bu, sizde olsanýz emin olun vallahi aynýsýný yaparsýnýz. sizin ve bizim iþimizde onlarin söyleyemediðini anlamak, araþtýrmak, yüzlerce kez riske girmek. Ýnterneti didik didik etmek.
Mesela bir firmaya Gelen geminin nereden ne getirdiðini araþtýrmak, zemin etüdünun ne zaman hangi firmaca yapildigini bilmek yapýlan bir satýþ ofisinin daha yapýlmadan ileride ne olacaðýný bilmek. Bunlari yapmazsanýz gelirsiniz sadece burada yazý okuyup gidersiniz. Yani en iyi ihtimalle biri bir balýk vermiþ olur onu yersiniz. Balýðýn türünü bilmeyi ve tutmayý ogrenmezsek size o patron yada takip ettiðin kiþi bir gün trakonya yi yedirir.
Yer Ýmleri