Siz ikinize yazýyorum kartal ve thyshine burada algý yapmayý býrakýn bilginiz varsa paylaþýn belki iki yýldýr buradasýnýz. "Biz þu iþe yaradýk burada zamanýnda" diye biliyor musunuz?
Siz ikinize yazýyorum kartal ve thyshine burada algý yapmayý býrakýn bilginiz varsa paylaþýn belki iki yýldýr buradasýnýz. "Biz þu iþe yaradýk burada zamanýnda" diye biliyor musunuz?
Þimdi diyeceksiniz ki bu temel analizci hep sakindi hep kavga yapmayýn derdi fikirlerinizi dövüþtürün derdi þimdi biz ikimize sarýp duruyor.
Çünkü ikinizide görüyorum kendinize pay çýkartma derdindesiniz þu basit yükseliþten bile
Geçmiþ yorumlari okumayanda vay be bunlar neymiþ mi diyecek![]()
1 milyon verip pegout308 alan adam gelmiþ polho pahalý diyor, 3 milyon dan aþaðý daire mi kaldý polho hakkýna 1000 tane düþüyor diyorum. Geçen sene 3 liraymýþ diyor geçen yýl 9 aylýk 124 mil. Bu yýl 448 mil git dedim sasa al çok kazan aq
Yatýrýma ayrýlmýþ arsalarý, pendik gibi, her sene deðerleme firmalarýna rüþvet yedirip arsayý 300-400 mln gösteriyorlar. Operasyona ayrýlmýþ arsalar 3 senede 1 yalandan deðerlemeye sokuluyor. Onlar da ayný þekilde sürekli düþük gösteriliyor ki defter deðeri çöpe dönsün. Þuan dd nin çoktan 10 milyarý geçmesi lazýmdý. Reel de hala pd dd 1 in altýndapahalý diyenler the memed in gözlükleriyle bakýyor haberleri yok.
Bu seneyi ne yapcaklar bakalým pendikde arsa metrekaresi 15 bin TL 20 bin TL arasýnda buna bahane ne açýklanacak nasýl bir fiyat gösterecekler.bence göstermeden dap yapýya verdik o iþ bitti olayý ortaya çýkacak diyorum.yatýrým tavsiyesi degildir herkes kendi bilir ne yapacaðýný.
SASADAN KAÇANLAR BURAYA GELECEKMÝÞ OLURMU OLUR BIR ÝHTÝMAL BAS GAZA BAS KÝMSEYE KAPTIRMA .yatýrým tasviyesi deðildir siz bildiginizden vazgeçmeyin
Yer Ýmleri