Originally Posted by
hepsonradan
tamam hocam sen öyle inan, bak iþine... oturmuþ laf anlatmaya çalýþýyorum ben de. klasik malum parti seçmeni kafasý... böyle düþünüyorsan borsada iþin ne ayrýca? kaybeden hep yatýrýmcýymýþ, yav he he son 1 yýlda parasýný 5'e-10'a katladý be yatýrýmcý borsada. þu ezik polho'yu bile 1.60lardan alýp 6 ay sonra 4.80den satan varsa 3 kat kazanmýþ dahasý ne? uzaya çýkan yüzlerce hisse malum. ben hisse alýp "tevekkül" etmiyorum (zaten allah inancým yok, sadece bilime inanýrým), at gözlüðümü çýkarýyorum, duygularýmýn aklýmýn önüne geçmesine müsaade etmeden düþünmeye çalýþýyorum. þu an burada örnek gösterilen BERA'da kaç yýl bekledik haberiniz var mý? eski adý kombassan'dýr, grafiðine bir bakýn, üþenmezsiniz o geberik fiyatlarda forumda neler yazýlmýþ okuyun... ADESE, TMPOL, BEYAZ OTO, DOCO... bunlar sadece benim örneklerim, kimbilir daha rezil ne hisseler vardýr. borsada kazanmanýn tek þifresi var: SABIR, SABIR, SABIR... sabýrla bekleyeceksiniz, kaðýtla duygusal bað kurmayacaksýnýz ve satacaðýnýz yeri bileceksiniz. mesela þimdi -düþük ihtimal ama- polho bu sene 6.00 görse ve satmazsanýz düþünce aðlamaya hakkýnýz yok.
Yer Ýmleri