yazdýklarýnýzdan zaten birþey anlaþýlmýyor da, siz okuduklarýnýzý da anlamýyorsunuz, ya da iþinize geldiði gibi anlýyorsunuz![]()
sizinle yazýþmalarýmýzda "polho düþerken patron & spek de aslýnda kaybediyor; fiyat düþüþünün tek artýsý yatýrýmcýyý bezdirip mal toplamalarý olur (o da öyle bir niyetleri varsa)" iddiasýnda idim ben. ayný þeyi hala savunuyorum. mesela þu an hisseyi 2.00 liraya kadar düþürseler ne geçecek ellerine? bedavaya mal kaptýrýrlar çakallara.
benim maliyetim nispeten düþük, 5.00 hedef fiyatým için 1,5 yýl zamaným var. nerdeyse her 3 günde 1 trade edip lot sayýmý artýrýyorum, havadan 9bin lot geldi bu sayede son 1 ayda. ister aþaðý sürsünler, ister yukarý; kendileri bilir. fiyat 1.99'a gelirse 100bin lot daha alýrým, o fiyatýn üstünde tek kuruþ yatýrmam daha da. tahtayý dk dk takip etmek acayip sinir bozuyor, farkýndayým; net bir þekilde fiyatý aþaðý çekmek için her fýrsatý kullanýyorlar. bu safha maalesef böyledir, eðer bir operasyon planlanýyorsa yýl sonuna kadar 2.30-3.30 arasý süründürüp dururlar. bu durumda iyice umutlanýrým açýkçasý. sabýrla bekleyeceðim. o 5.00 illa ki görülecek.



Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri