Birgün de ayný böyle ansýzýn bir kap gelse.
Pendik arazisini dap yapýdan alýp, x þirkete bol sýfýrlý paraya sattýk dese, ne olur ki..
Sonunda bir haber geldi (iyi yada kötü bile demek içimden gelmiyor) ve 6 aylik bilancoyada yansýyacak çok yakýn bir dönemde.. þimdi güzel haber diyeceðim yarýn eksi açar onun için hiç bir þey demek istemiyorum.
Burasý, daha önce "boþ boþ duracaðýna ver burayý güneþ paneli kuran birilerine kiraya, bedavan para gelsin" dediðimiz, D-100'ün hemen kenarýndaki yer.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...98#post4860998
Bu mesajda alaný haritada kabataslak çizmiþtim. Tee aþaðý kadar bizimmiþ meðerse.![]()
Fiyat nasýl abi bedavadan hallice mi? Ben hafta sonu oranýn fiyatlarýna bakacaðým elimiz dolu olsun gelecekte...
Ýlk dönem 38.800 kar vardý, bu arsa 81.800 ve ikinci 3 aylýkta 20.000 kar gelse,
6 aylýk bilanço 140 milyon kar yazar. Güzel bir bilanço olur.
Da bugün karadenizde yaþanan geliþme umarým kötüye gitmez. Birde haftaya tatbikat var karadenizde, Rusya bunada tepki verecekmiþ ve bu tatbikata þimdiye kadarki en fazla ülke katýlýmý olacakmýþ.
Yani ülke hali ortada birde karadeniz kýzýþýrsa ne yaparýz biz
arkadaþ ne kirli çýký bunlar gayrimenkul kaynýyor adamlarda bu arada satýþ fiyatý normal 32 milyon kar yazacak
Bence ucuza gitti. 31 dönüm yer sonuçta ve D-100'ün hemen yanýbaþý. Haritaya dikkat ederseniz oralarda artýk bu büyüklükte arsa bulmak çok mümkün deðil orta ve uzun vadede. Ha, boþ boþ duracaðýna satýldý kötü mü oldu, deðil. Þimdi önemli olan bu haberi niye gönderdiler sorusunun cevabý ? Þiþman ve kardeþindeki mallarý boþaltma taktiði olabilir mi ona bakmak lazým. Boþaltmak derken yan hesaplara aktarmak demek istedim, yoksa bu mallarý bu konjonktürden karþýlayacak yatýrýmcý hiç bir þirket bulamaz. 19 milyon lot, boru mu ?
Yer Ýmleri