Originally Posted by
hepsonradan
ileride polho'da da ayný ticari baþarý olmayacaðýný nereden biliyorsunuz? son 3-4 sene içerisinde kaydedilen mali performans iyileþmesini görmezden gelemezsiniz. ha fiyata yansýmayan iyileþmeden bana ne diyebilirsiniz. ama sasa'nýn hisse fiyat grafiðini de inceleyin, yýllarca 50 kuruþlarda sürünmüþ. ben polho'ya sonuna kadar güveniyorum ki 900bin TL para baðladým. sýrf aylýk net faiz kaybým 12-13 bin TL. saðlýk olsun, 1 sene bekler 15 günde ihya oluruz, borsa böyle bir yer. tek korkum 3-5 kademe trade karý için mal kaptýrmak + bir de 10 TL hedefim var asgari o fiyatý görmeden satmak...
Sn sonradan malesef mevcut faiz ortami benide yuzde 80 nakit beklemeye itti.her 1 milyona temiz 15 bin aylik likit fon getirisi varken 1 milyon lot polho paketlemek aylik 42 milyon garanti paradan olmak demek.fakat uzun suredir ilk defa eger degerlemelerde katakulli veya goremedigim bir borclanma vs yok ise aradigim yatirimi buldum diye dusunuyorum.tabiki ayakli borsadan beri piyasada olan biri olarak bunun fiyata yansimasinin satis ,ortaklik ,birlesme vs gibi somut adimlar olmadan spek veya patronun keyfine kaldiginin bilincindeyim.hepimiz ekmegimizin pesindeyiz allah herkesin gonlune gore versin.
Yatýrým tavsiyesi degildir.DAM ÝLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLÝYÝM MEVKÝM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer Ýmleri