Kartal 41, valla þaka gibisin. Buradan deðil, borsadan darbe yedik, %99 da benim gibi. Senin matamatik hesabýn piyasa hesabýndan farklý. Sen hayal aleminde yaþýyorsun. Borsanýn genelinde istinai þirketler ( Günün ihtiyaç duyduðu malzeme, ilaç tedarik yada manipülatif insanlarýn cirit attýðý hisseler ) hariç ,þirketler dar bir bantta hareket ediyor. Hisse alýyorsun bir elin satta. Öyle uzun vade alayýmda kazanayým devri bitti, bitiii. Þirkete yatýrým yapýyorsun,hisse alýyorsun. paran bir yandan spekler, bir yandan devlet tarafýndan eritiliyor. Borsadan kazansan kazandýðýný zannetsen bile,paran hergün eriyor. sattýðýný yerine koyamýyorsun.
Arabaný sattýgýn kaç günde sattýðýn beni ilgilendirmiyor.'Býrak iki TOGG. Bu durum böyle giderse Birini bile alamazsýn.' beni ,ilgilendiren her yeni güne yeni bir sorunla uyanýyoruz. Böyle bist böyle yatýrým, böyle yönetim olmaz.anamýzdan emdiðimiz sütü burnumuzdan getirdiler. Bu arada 2.64 vermiþler. sabah 2.67 idi. ELLAM BÝRÝ YA ÝSTÝFA ETTÝ, YADA GÖREVDEN ALDILAR, YADA FAÝZ ÝNDÝRÝM SÝNYALÝ VERDÝ, KÝMBÝLÝR BELKÝDE BÝRÝ TV. KONUÞMA YAPIYORDUR. PÝYASA DÝKEN ÜSTÜNDE, HERÞEYDEN NEM KAPAR OLDU, BÝR ELÝMÝZ AL, BÝR ELÝMÝZ SATTA. ANLIK YAÞIYORUZ ARTIK ANLIK!.YTD

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri