Varsa böyle birileri tabii ki diyelim. Ben 1990 yýlýndan beri borsa ile ilgilenirim. Egeen ý 14 lerde, kartonu 59 larda ortalama 3 yýl bekledim. Sonra baþka yerlere döndüm. Bugüne baktýðýmda zarardayim. Benim gibi küçük yatýrýmcýlarýn trade yaparak kazanmasinin neredeyse imkansýz olduðu kanaatine vardým. Onun için buradan bir yere gitmeyeceðim. Ya tam kazanacaðým, ya da çorba icmek hedefiyle uðraþmayacagim. Benim görüþüm budur. Yatýrým tavsiye de deðildir.
2 günde arti 3 yükselen borsada 2 artiyi zor yaptirýyorlar gözü milletin parasinda olan tek hisse aylardýr zarar ettirip iyi günde çýkmayan 10 ayda bir gün %5 artý göstermemiþ 20 tane kap haberi gönderip %10 ekside olan hissemizin hali demistim bist 1500 olsun bunlar hala buralarda olur yanýlmadýk 4 ay önceki fiyat2.72
2,70 e vermessen ***** s2m
Çogu hisse tavana gidiyo þu hale bak 3.5 artý yapti borsa 2 gunde 2 artiyi zor yapiyoz haftaya bigün satis yesin bist 2.65 de alýr artik soluðu iþmi bu.
Oldu olucak 1 artý kapat inþallah diyorum haftaya borsa inmesin yazýn bi kenara inerse bist vay halimize.
Aylarca yüksekten alan beklesin borsa çiktýginda cikma indiginde in dolar yükselsin.altýn yükselsin .vadede iyi kazananlar gelsin senelik %40 ekside duran hisseye yatirim yapsin %50 primde satsinlar yillarca bekleyen maliyetine gelen parasý pul olan ne yapsin böyle bir olay olabilirmi ben yemedim sen ye iyi akþamlar .
https://invst.ly/we45j
çingene tahtacý bombayý patlatmak için daha ne kadar zorlayacak:
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri