Anlayan varmý, mal mý çýkýyorlar, yoksa gerçekten biri yada birileri alýyormu.ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Mi16, aklýmý almadýlar ama paramý çok aldýlar.He ayný hareketler,anlamaya çalýþýyorum. düzeltme öncesi mal çýkýyorlarsa, satýp biraz maliyet düþüreceðim.
Bi Rýza'nýn þirketleri bide bu kaldý. diðerleri hep uçtu. Arçeliði, þok taþýdým taþýdým, sok m zararýna sattým, hepsi uçtu. yanlýþ tercih yapmýþýz.ytd
Rast gelsin inþallah
Birileri gelmeden forumun tadýný çýkarýp gidelim😂😂😂
Gerçekten de bunu satýp ne alacaz? Belki de böyle kýstýrýlmanýn da iyi yaný budur. Þimdi zarar etmemiþ bir kaðýtta olsaydýk sýkýlýp 50 kere terketmiþtik burayý. Bu sayede yapýþmýþ oluyoruz. Ben sayas ý 3.80 de elimde tutuyordum 4.50 ye gelince sýkýlýp yer artýk deyip sattým 40 a gitti sonra hemen. Bence sabrýn sonu selamettir. Ben de 4 üzeri girdiydim ilk. Sonra elime geçenlerle maliyeti 3 ün altýna alamasam da yine de düþürdüm. Ya hero ya mero noktasýndayým. Uzun vade tutabilirim. Beni korkutan ihlas, sabancý gibi uyuz eþekler. Ve holdinglerin genel pd dd si. Bu gözlükle bakýnca durum çok umutsuz gözüküyor ama pendik, limana ortak fln deyince biraz umutlanýyorum. Kutpo ya bakýyorum bazen deo da bizim gibi vizyonsuz bir þirket ama yükselebilmiþ operasyonla da olsa.
Pol+algyo hadi bize hayýrlý olsun hýrsýzlara sonra takviye .
Bu hisseyi av yakalamak için halka açmýþlar.Bu holdingin içinde hepsi var. KÝmya, liman, menkul, gayrimenkul holding bunlarýn hepsi fiyatlandý, bir tek polhoþ bu yükseliþten nasibini almadý.Adamlar sabah tezgahý kuruyor, akþama kadar oltaya takýlaný topluyor, ertesi günü yine ayný.Biz sazanlarda ne vakit kavaða çýkma vakti gelecek diye beklemedeyiz.Artýk zarardan yemeye baþladýk.
Yer Ýmleri