Büyük bir devrim yaptýlar mevduata dolar zararýný karþýlamak büyük bir devrim
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Valla acemþah reis kendi adýma sana teþekkðr ederim. Buraya data getirdin adam gibi yorum görüyoruz. Ben de geçen sene boya için de girmiþtim. Aradan 1 sene geçti togg yol katetti neyse ki. Dyo çok güçlü bir rakip ama araç boyasý konusu umarým yerli çözülür. Onun dýþýnda mevduata dolar getirisi garantisi borsa için de çýkar mý acaba? Ben mi çok hayalperestim![]()
Affýnýza sýðýnarak biraz takýlýyorum.
Gercekten yatýrýmcýsýný bezdirmiþ haklýsýnýz.
Varlýklarýný sayan arkadaþlar mevcut varlýk rasyosu mükemmelin ötesinde bu varlýklarý gelire kara temettüye döndürdüðü oranda cok büyük fonlar illaki gelecektir.
Varlýk rayosuna göre ederi 30 lira deseniz sasýrman.. gelirlere görede 10 liranýn üzeri yine þasýrtmaz.
Þirket arsa gelirlerini yöneltiði katma degeri yuksek kimya boya ce liman iþletmeciliðinde fark yaratmaya basladýðýnda hayal edemeyecegýnýz rakamlar gelir. Ancak bu þirkete baðlýdýr; niyete baðlýdýr. kazandýðýný yatýrýmcý ile paylaþmaya, acýk olmaya, ahlaklý olmaya baðlýdýr. Þirket bunlarý yaptýðýnda hem yatýrýmcýsý hemde kendisi daha cok kazanacaktýr.
Umarým ki yarýn ve yarýnlar güzel olur
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Néy Nâmé...!
Yer Ýmleri