Begenmiyorsan sat mi16 buna raðmen burada olman ve yazman yüzünden millet hisseye atlýyor.akýllandý millet birileri hisseyi hem kötüleyip hem taþýyýnca var bi hinlik diye alým yapýyor![]()
Begenmiyorsan sat mi16 buna raðmen burada olman ve yazman yüzünden millet hisseye atlýyor.akýllandý millet birileri hisseyi hem kötüleyip hem taþýyýnca var bi hinlik diye alým yapýyor![]()
Yazýn bakalým sepetciler
***YAÐIZ AT ÞAHLANDIMI DURAK DÝNLEMEZ***
Ya size neredeyse gününü yazýyorum yine yaranamiyorum size daha ne denir bilmiyorum.
Size bugün buraya bir mesaj daha atacaðým o çok bilmislerin hepsine ama hepsine borsayý öðretip öyle býrakacaðým buraya yazý yazmayi
Ama önce üstteki dün ki yazýlarýn tümünü okuyun ki neler oluyor iyice idrak edin.
Stratejiden slmlar
Ne kadar çok biliyon bir aydir düþen hisse tepki vermis elimdeki hisseler dunya kazandirmis ahkam kesiyon bizdede pol var yokmu saniyon eskisinden daha çok polle devam ediyoz siz kendinizi kurtarmaya bakin þunu net yaziyorum polde sizin kazanmaniz için en az %500 gitmesi lazým bilmem anlatanbildikmi temel reis bol þans herkese.
Yer Ýmleri