Bugün niye tavan olmuþ neyi fiyatladý ?
Savaþ kýzýþtý pazartesi piyasa için kötü
Bugün niye tavan olmuþ neyi fiyatladý ?
Savaþ kýzýþtý pazartesi piyasa için kötü
polisan memed belliki duyum almýþ aþþaa vuruyo da parasý kalmamýþ belli alýcý yok zaten kendi al satta yapamýyo garibim .belliki 9 aylýk bilanço darmadaaan ciyo fena çarpmýþ belli toparlayamýyo lar .polisan memed abide garibim bi öle bi böle debelleþiyo .ben olsam satarým araplara gider yazlýk bi ev alýr keeffeime bakarým .polisan memed abi uüraþma boþa boþver üzülme abi .bu holding mi artýkýn diyemiyoz þirket diyelim daa toparlanmaz artýkýn .kolay deðil bu faizlerle .sen sat elindeki hisseleri abi kaça bulursan sat abi .hergün dip yaptýr þirketin aklý baþýna gelsin abi .polisan memed abi tarih yazdn .
Baðlý ortaklýklarýmýzdan Poliport Kimya San. ve Tic. A.Þ.'den yapýlan bildirime istinaden 5.850 m3 kapasiteye sahip olan sekizinci tank çiftliðinin yenilenmesi ve modernizasyonu için yatýrým kararý alýndýðý bildirilmiþtir. Yatýrým tutarý yaklaþýk beþ buçuk milyon ABD dolarý olan projenin 1 Eylül 2024 tarihine kadar tamamlanmasý planlanmaktadýr. Sekizinci tank çiftliðinin yenilenmesi ile birlikte Poliport Kimya San. ve Tic. A.Þ.'nin satýþ gelirlerinin olumlu etkilenmesi beklemektedir.
Poliport gün yüzüne çýkartýlýyor, nihayet.
Ben bu þirkette bir tek þeye yatirim yaptim ve bekliyorum.
Pendik projesinden gelecek olan kabaca 10 milyar tl ve bu nakitin yeni yatýrýmlarda kullanilma ihtimali. Muhtemelen kimya tarafinda büyük bir yatýrým kararý gelebilir.
Yaklaþýk 1 yýldýr bunu bekliyorum ve maalesef reel olarak iyi bir zarar yazdýk. Neyseki diger hisse pozisyonlarim fazlasýyla telafi ediyor bu zararý.
Umarim bir an önce projenin akýbeti belli olur ve bekledigimize degecek bir reel kazancla çýkarýz bu hisseden
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
https://invst.ly/12dlst
çok zorlu ve bir o kadar da kurnaz tahtacý v patron hisse si kýsaca:
ZIR-DELÝ Y.T.D
Cuma atýlan kap ýn bile geyiði dönmüyor, boþalmýþ buralar
Pay oranýný düþürüp nakit giriþlerini öne çekmiþlerdi, gelinen faiz ortamýnda açýklandýðý döneme göre bir týk pozitif görülebilir belki..
"DOP Yapý Mimarlýk Ýnþaat Gýda Turizm Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Þti. ve DAP Yapý Ýnþaat San. ve Tic. A.Þ. Ortak Giriþimi ("Ortak Giriþim") tarafýndan Polisan Holding yönetimine Pendik Projesi'nin sunumu yapýlmýþ olup projenin büyüklüðü dikkate alýnarak, projenin lansman ve satýþ tarihinin gayrimenkul piyasasýndaki geliþmelere göre bilahare belirleneceði tarafýmýza bildirilmiþtir.
Konuyla ilgili geliþmeler, sermaye piyasasýnýn ilgili hükümlerine uygun bir biçimde yatýrýmcýlarýmýzla paylaþýlacaktýr."
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Aðanýn eli tutulmaz ama þöyle vurun gidin iþte
![]()
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri