Metastock 8 yada 9 u olan varsa alabilirmiyim meta 11 de gunluk periyodun altindaki veriler kullanilamiuo
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metastock 8 yada 9 u olan varsa alabilirmiyim meta 11 de gunluk periyodun altindaki veriler kullanilamiuo
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Expert Advisor'da Hata
Oluþturduðum Expert Advisor'da senetleri sýrayla gezerken þu hatayý alýyorum.
"Remove this Expert the from chart" seçeneðine CLOSE diyerek devam ettiðim zaman kullandýðým Expert Advisor kayboluyor ve sýradaki senetlerde artýk göremiyorum.
Sýrasýyla "Keep this Expert in the chart" + "Don't show future error for this Expert in the chart" seçeneðine CLOSE diyerek devam ettiðim zaman da ileri de senetleri gezerken bu seçeneði defalarca kez tekrar etme zorunluluðu doðuyor, bu da tam bir iþkence...
Bu hata kodundan tümden kurtulmanýn yolunu bilen var mý?
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Sn. BJK Coccinella selamlar, doðrudur 1,5-2 ay önce dediðiniz gibi sinyal gelmiþ ve hiç ivmelenmeden yatayda devam etmiþ...Aslýnda çok büyük fýrsat vermiþ... Bu haftaki kapanýþý takip etmekte fayda var. Çünkü 26 birim gecikmeli gelen teyit niteliðinde takip ettiðimiz kahverengi chikou-span bu hafta koþulu yerine getiren mavi kapanýþlarýn ardýndan ekstra olarak kýrmýzý kijun-seni de kesmek üzere. Eðer keserse mavi kapanýþlarý kesmesiyle vermiþ olduðu sinyalden çok daha kuvvetli bir sinyal üretmiþ olacak. Bana göre bu ekstra kesiþim gelirse , mavi kapanýþlar orta vade yeþil senkou-span B ye kadar rahatlýkla uzayabilir....
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...Sevgiler...Saygýlar...
![]()
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Sn. BJK Coccinella bir de explorer için sizden yine yardým rica edeceðim. Müsait olduðunuzda ve size zahmet olmazsa bakabilirseniz çok sevinirim. Çapraz trade edilebilecek kaðýtlarý bulabilmek için ve garantiye yakýn bi trend iþareti olarak sadece kijun-sen 'in kumo bulutunun üzerine geçtiði senetleri süzen bir explorer formülü ile altýna geçenleri süzen bir explorer formülü yaratabilir miyiz ? . webden bulmaya çalýþtým ama bi türlü karþýma çýkmadý. Amacým hýzlý bi þekilde endeksle veya birbiriyle ters hareket edebilecek kaðýtlarý bulup ne verimlilikte çapraz trade imkaný verdiklerini görebilmek. Þimdiden çok teþekkürler.
Yer Ýmleri