Uufuk Bey, yanýtýnýz için çok teþekkür ederim. Anladýðým kadarýyla bahsettiðim programýn þifresini çözmenin bir yöntemi yok. Kolay gelsin. Ýyi çalýþmalar
Uufuk Bey, yanýtýnýz için çok teþekkür ederim. Anladýðým kadarýyla bahsettiðim programýn þifresini çözmenin bir yöntemi yok. Kolay gelsin. Ýyi çalýþmalar
Metastock'un içinde gömülü olarak gelen bir program deðil. Bunu ek program (Adds-on) olarak satýn alabiliyorsunuz. Programý kurduðunuzda Metastock'un içine kurulmuþ oluyor. Formülü þifre korumalý. O nedenle formülü göremiyorum.
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Sevgili BJK Coccinella, dün gece Kývanç Özbilgiç Bey'den yardým isteyip meþhur ichimoku koþullarýmýMATRÝKS için formülleþtirmesini rica ettim. Saðolsun kýrmadý ve formülleri oluþturdu. Þu an müthiþ mutluyum. Ayrýca gururluyum da. Bu iþin bu kadar güzel bi yere gelmesinde en büyük sebep Sn. flexy'nin tüm nezaketi ile bu baþlýkta bana bir kaç cümle ile geri dönmesi ve akabinde senin karþýlýðýný ödeyemeyeceðim yardýmlarýn. Hakkýnýzý helal edersiniz umarým. Her ikinize de tüm emekleriniz , sabrýnýz ve samimiyetiniz için tekrar teþekkür ederim. Saðolun. Varolun. Formüller twitter da hem benim hesabýmda hem de Kývanç Bey'in hesabýnda görülebilir. Hisse.netten isteyen arkadaþlarým ulaþabilirler. Koþullarý zaten ilk önce bu baþlýkta yazmýþtým. Dünya prömiyeri burda olmuþtu
)) Görüþmek üzere. Sevgiler...Saygýlar...
Son düzenleme : onelle; 26-09-2019 saat: 12:15.
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri