“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Herkese merhaba.
Aranýza yeni katýldým. Sayfalarý baþtan sona okumadan önce macbook için metastock nerden edinebilirim malum orijinali çok pahalý.
Merhaba..
Metastock verileri rar ile sýkýþtýrýp https://wetransfer.com/ atabilecek bir arkadaþ var mý..
Ýyi çalýþmalar..
üstadlar bu resimdeki çizgiler ne olabilir..yardým rica etsem ben mav denedim periyot deðiþtirerek bulamadým...teþekkürler...
BU TEKTU GRAFÝÐÝ BU ARADA 24.NÝSAN.2020 KAPANIÞA GÖRE...TEÞEKKÜRLER...
EWeNZAQXQAAIkOQ.png
YAZDIKLARIM SADECE BÝRER ÖNGÖRÜ OLUP KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR....
BUDA ozgyo günlük MESALA TEÞEKKÜRLER...
EWeC1xSXkAAXIPr.png
YAZDIKLARIM SADECE BÝRER ÖNGÖRÜ OLUP KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR....
Daha önce bir konuda yardýmcý olmuþtunuz.teþekkür ederim. metastock konusunda bilginizden bir kez daha istifade etmek istiyorum. Müsade ederseniz. Ýhtiyacým olan formül;Midpoint (21) i gün itibariyle yukarý-aþaðý kesen hisseleri bulmak.Daha önceki günlerde kesmiþ olanlar dahil edilmeyecek.TEÞEKKÜR EDERÝM.
Merhaba Bist verilerine ulaþmak için MsDownloader programýný kullanýyorum. Sorunsuz ve hýzlý. Ancak analiz için Ninjatrader 8 programýna geçtim. Bu programýn handikapý dakikalýk verilerde sadece 1 dakikalýk verileri yükleme müsade ediyor. 1 dakikalýk verilerden diðer dakika verilerini oluþturuyor. Günlük verilerde ise sorun yok. MsDownloader en küçük periot olarak 5 dakikalýk verileri indirmemizi müsade ediyor. Bist verileri 1 dakikalýk olarak ya da tick data olarak temin edebileceðimiz herhangi bir yer ya da platform biliyor musunuz? Bu konuda uzun zamandýr araþtýrma yaptým ancak henüz bir çözüm üretemedim. Bu konuda yardýmcý olabilecek birisi olursa çok sevinirim.
Yer Ýmleri