Hareketli ortalamalar yukarý kesiþmesini gördüm ve pozisyon aldým. hedefim 5 USD üzeri ilk aþamada.
Hareketli ortalamalar yukarý kesiþmesini gördüm ve pozisyon aldým. hedefim 5 USD üzeri ilk aþamada.
hasýlat: 34,2 milyar
net kar: 335 milyon
olaya bak
yatýrým tavsiyesi deðildir
abi niye yazsýn millet. buradaki param kapýdaki arabama göre çöp olmuþ. dolaptaki salçaya, benzine, kendi sattýðý dolaba bile çöp olmuþ. onu geçtim bist30 endeksine bile göre çöp vaziyetinde.
anlaþýlan sadece geri alým açýklayan gerizekalýya göre deðerli bu hisse...rezil ettiler hisseyi hem de kendileri de rezil oldular. millet de sattý çýktý haliyle...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
kimse kalmadý...
SM-G975F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
olumsuz açýdan bakýnca : hammadde, enerji maliyetleri, kur, talep daralmasý , büyük oyuncalar ölümüne rekabet .... gibi önemli, sebepler sayýlabilir fakat bistte bulunan bazý þirketleri düþününce, ayný kulvarda olmasalar da saçma olsa da þu kýyaslamalar aklýma geliyor
1... örneðin x þirketi 1 en fazla 2 fabrikada üretim yapýyor. fk 50 leri geçmiþ pd/dd 20 olmuþ hikayesi var veya yok piyasa deðeri milyar dolarý bulmuþ... arclk e bakýyorsun 12 marka -arclk beko deyf altus.,,..- 9 ülkede 28 üretim tesisi var yatýrýmlarý var. daha yeni piyasa deðeri 3 milyar dolara yaklaþmýþ..
2... y þirketi olsun her hangi bir ham madde satýyor olsun yada çok temel bir ürün satsýn karýna bakýyorsun yüzlerce milyon. arclk e bakýyorsun milyonlarca beyaz eþya yüzbinlerce televizyon satýyor 3 aylýk cirosu 35 MÝLYAr kar bir kaç yüzlük
bu kýyaslamalar mantýksýz görünse de insanýn aklýna geliyor. umarým bundan sonra ki karlarý çok daha iyi olur
yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri