Yok siz haklýsýnýz galiba yüzde 7 bu mal Ýcin az borsa eksi 1 yapsa bu 2 yapar patron almasa 3 güne orada borsa düþerse.
Borsa cýkarken cunku patronda yoksa ayak uydurmuyor hic. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok siz haklýsýnýz galiba yüzde 7 bu mal Ýcin az borsa eksi 1 yapsa bu 2 yapar patron almasa 3 güne orada borsa düþerse.
Borsa cýkarken cunku patronda yoksa ayak uydurmuyor hic. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurt disindan gelecek ciro ve kârlar icin beklentisi olan var mi?3. Ceyrek ile ilgili
Benim 3.ceyrek Ýcin beklentilerim kötü temmuz ayýnda beyaz esya da hem yurt ici hem yurt dýsý satýslarý gecen seneye göre cok düþük yakýnda agustos verileri acýklanýr o zaman duruma bakýlýr SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz kötü haber iyidir. Yaklaþýk 2 yýldýr Arçelikteyim, bir sürü pek çok iyi haber gördüm. Hitachi ve Whirlpool satýn almalarý, yüksek cirolar, karlar, temettü, geri alým kararlarý, hemen hemen bütün aracý kurumlarýn yüksek hedef fiyatlarý ve al önerileri gibi. Hiç birisi iþe yaramadý. Hatta her iyi haberden sonra malý çakýp çakýp durdular. Biraz kötü haber gerçekten iyi olur. Hatta oh olur.
Aþaðý gap mutlak kapatýlýr þirket batmýyorsa ama yukarý gap kapatýlacak diye biþey yoktur. Aselsanýn 50 kuruþlarda gapý var. Keza 1 ve 2 tl lerdede.
Yine karþýlaþtýk ortak 🙂
Yurt dýþý ihracatla ilgisi yok konusunu biraz açabilir misiniz? Ben hatirlayamadim bu fabrikalardan satýþlar bilançoda hangi kalem altýnda görünüyor eðer ihracat deðilse?
Bunu genele soyluyorum: Satýþlara sadece adet olarak bakmayýn. Benim baktigim en popüler ürünlerde fiyatlar %15-45 arasý artmýþ gecen seneye göre. Resim koymaya çalýþtým ama site kaldýrmýyor.
Yer Ýmleri