TR borsasýnda para baðlayacaðýn saðlam kaðýt koç hissesinden baþka çok az. koç kýsa vade yuruyen ne varsa kar alýr çýkýp yürümeyen koca para baglarsin. aklýn yolu bir. Yatýrým tavsiyesi deðildir, geleceðe nottur.
TR borsasýnda para baðlayacaðýn saðlam kaðýt koç hissesinden baþka çok az. koç kýsa vade yuruyen ne varsa kar alýr çýkýp yürümeyen koca para baglarsin. aklýn yolu bir. Yatýrým tavsiyesi deðildir, geleceðe nottur.
bugünkü yk alýmlarý, gerialýmsa o zaman defans aþamasýný geçti, artýk ofans yönlü iþlemlere baþladý demek, belki o zaman piyasada katýlýr. Bu arada iþlem yapmasý yasaklananlar BOFA da ise bu daha da güzel.
2 tl kalýnlýðýndaki yatay alanda temmuz ayý baþýndan beri yatay hareketi devam ediyor.yatay alan üst bandý 33,64 seviyesidir.bu deðer üstünde 2 tl kadar kýsada gitmek ister.ayrýca son 3 iþlem günü zirveden gelen düþen trend altýnda fiyatlama var.muhtemelen bir trend kýrýlýmý sonrasýnda yatay alan da yukarý kýrýlacak.trend direnci 33,60 seviyesidir.
![]()
Sayýn enigma72 sizi Ereðli topigine tekrar bekliyoruz. Grafikleriniz çok ufuk açýcý oluyordu. Arçelik için de burada bulunmanýz çok büyük þans.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün Twitterda gördüm, birisi arçelik isterse artmasýn, ben 70 bin lotumun temettüsünü alýr keyfime bakarým diye yazmýþtý, demek ki arçelikte oldukça fazla sayýda küçük yatýrýmcý lotu var, geri alým nedeniyle pala aðacý da sallayamýyor, haliyle böyle olunca kaðýt yükselmiyor demek.
Ereðli kýsmýna yazmayý düþünüyorum doðrusu.ama Arçelik hissesinde ara ara paylaþýmlar yapacaðým.bugün özelinde yükseðe yakýn kapanýþ güzeldi.patron 2 TL'lik yatay alanda zamana yayarak hisseleri alýyor.biraz da band üstünde toplasa fena olmazRedmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron yanýlmýyorsam 70-80 milyon lota talipti,30 milyon lotu aldý zaten.gerisini almak isterse yukarý süre süre herkesi döker.ancak þimdi 2 TL'lik alanda hisseleri alýyor.bir planlarý var.sabirli olan da planý tecrübe eder.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri