Geri alým kararý 3,5 usd civarinda alindi. 4-5 gun once 4,8 leri gordu. bugun 3.95 gibi kapadi. 2 gundur geri alim yok. demek ki sirket ederini bulduguna inaniyor veya nasil olsa yabanci satiyor asagidan alirim vs. baska hesap var
Geri alým kararý 3,5 usd civarinda alindi. 4-5 gun once 4,8 leri gordu. bugun 3.95 gibi kapadi. 2 gundur geri alim yok. demek ki sirket ederini bulduguna inaniyor veya nasil olsa yabanci satiyor asagidan alirim vs. baska hesap var
Yýlsonu sebebiyle yabancý fon satýþlarý oldugunu düþünüyorum bir kaç gündür süren satýþlarýn. Can sýkýcý olan kademeler boþ olsa da Y.kredinin robotunun ýsrarla aþaðý yönlü tahtada baský kurmasý.
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
herkese bol kazançlar...
þirketin hisse alýmýný çok önemsiyorum...elimde olmasýna raðmen þirket daha düþükten alacaksa varsýn düþsün yeterki þirket alsýn.
ben bunu binevi þu coincilerin arzdan sonra coin yakma iþine benzetiyorum..
alýmlar bitince ciddi manada dolaþýmdaki lot sayýsý azalacak..ve arçlk diðer koç grubu hisselerinin yaptýðý gibi baþka bir kanala geçecektir..(froto-toaso)... yatýrým tavsiyesi asla deðildir...
Arçelik ile Ereðli arasýndaki fark nedir? Burda herkes þirket geri alsýn derken alip iyi yapiyo derken, Ereðli de hissesi olan olmayan düþse de ucuz ucuz toplasak diye bakýyor. Kimbilir geri alsa yatýrýmcýlar yatýrým iliþkilerini arayip niye aliyoesunuz derdiniz ne diyip ucuz ucuz aliyorduk der.
SNE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Þirketimiz Yönetim Kurulu, Hollanda'da yerleþik ve hisselerinin %100'üne sahip olduðumuz baðlý ortaklýðýmýz Ardutch B.V.'de geçmiþ yýllarda yapýlan iþtirak yatýrýmlarýndan kaynaklanan finansman ihtiyacýnýn karþýlanmasý amacýyla, Ardutch B.V. sermayesinde yapýlacak 160 milyon Euro tutarýndaki artýþa Þirketimizce katýlýnmasýna ve söz konusu bedelin 2022 yýlý içerisinde belirli aralýklarla ödenmesine karar vermiþtir.
Gedikten son 30 dk toplam 40 bin lotu 17 17 17 veren adi karaktersiz, piyasa bozucu ;2022 de senin de yüzün gülmez inþallah.
Hala yabanci satiyor, arclk aliyor durumu devam ediyor gibi. Bu isin sonu ilginc olacak.
Yil sonu bilancosunu en cok merak ettigim sirket arclk. Ozellikle de nakit ve nakit benzerleri kismi.
Bu arada, 3.5 dolar bence guzel rakam hedef olarak. Zor ama imkansiz degilBir sure toplayabildim o bolgede ama sirket izin vermiyor geri alimlariyla.
Yer Ýmleri