Satis magazalari cok iyi calisiyor.ilgi alaka takip vs guzel.Sirket benim olsa magazada boyle calismalarini isterdim;)
Ytd elbette
Satis magazalari cok iyi calisiyor.ilgi alaka takip vs guzel.Sirket benim olsa magazada boyle calismalarini isterdim;)
Ytd elbette
https://share.matriksdata.com/share....07301811021268
Evet bofa dün tahtayý kaldýran bugun dünkü maliyetinden daha aþaðýda satýþ yapmýþ ve yine 250 bin lot alým yapmýþ þirket alýcýlardada diðer tarafý þiþmiþ.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Analistler çok tuhaf...vesbe'nin gelen kâr rakamýna göre Arçelik karý 1 milyarý geçecek gibi.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralarda yine kimse yok. Bank of ile sirket arasýnda bir savas var bugun yine tahtayý kaldýran bank ofdu sonra bütün aldýklarýný sattý bugun alýn gelmedi ama ne zaman bank of asýrý satmaya baslarsa geliyorlar cok düsmesine izin vermiyorlar toaso bilanco dan 1 hafta önce yüzde 7 civarý gitti bunda hala bir týk yok umarým bilanco kötü gelmez arclk de.
Hayýr buraya bakýyorum ky yok iyi diyorum sonra takasa bakýyorum sürekli diðer tarafý þiþiyor. aselsi günlerdir sürekleyen birileri lazým qnb gibi yoksa bilanco cok iyi gelse bile yabancýlar gelmicek gibi düþünüyorum veya cok karamsarým. bu alým hissenin dengelerini bozdu bence. belki bank of da bu rakamlara tasýcaktý hisseyi simdi ne zaman satýþ yapsalar karsýlacak birileri var diye daha yüksekten almýyorlar satsalar aþaðýdan alamýcaklarýný biliyorlar bank of yüklü satýs yapmacýkda sirket alým yapmýyor bank of Ýcin onlar asagý tükürsem sakal yukarý tükürsem býyýk durumu var. En son yüzde 3 yükseliþte yine bank of sürükledi tahtayý.
Yer Ýmleri