Nerede durur nasýl bu ek alýmý yapacaklar kestýrmek zor .Pýyasada mal hergecen gün azalýyor .Hadi aldýn diyelým asýl soru bu fýyattan bu malý alýp ne yapmayý düþünüyorsun.Koç grubu parasýný sokaða atmaz .Bu fýyattan alýpta zarar edeceklerýný hýc sanmýyorum .Muhakkak býr planlarý vardýr .Netýcede ticaret yapýyorlar ve zarar edecekleri ticarete gýrceklerýni sanmýyorum .
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Kottan falan mý çýkarmaya çalýþýyorlar .Anlamak zor .Altý ay sonra bir yüzde on daha alacaðýz derlerse ne olacak .
PARADÝGMA
Bir resmin bin sözcüðe bedel olduðu söylenir,belki de bin dolar demeleri gerekirdi.
aldýklarý hisseleri geri satmayacaklar diye nir kaide yok ki. örneðin hisse 100 liralarý aþtýktan sonra ufak ufak verebilirler piyasaya. SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri