Þirketin alým seviyesini görmek için tahtanýn kendi hâlinde süzülmesi lazim ama cakal al satçý tayfasý etin üzerindeki sinek gibi gitmiyorlar bir türlü. Yok alsa sonra piyasa iyiyken götürse derdimiz ne zaten amaç kazanmak a yok o zaman da satýp berbat ediyor.
Yani bu iþ epey bir uzayacak gibi hele de dün þu fiyattý biz açýkladýktan sonra þu fiyat oldu gibi bir mantikla yaklasan yöneticiler varken epeyce uzar bu iþ...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Karanlýk odada 77,50 den yüklü alým satým hangi kurumlar arasýnda oldu acaba? Bilgisi olan var mý ?
Onu bilmiyorum ama çok önemi olduðunu sanmýyorum. Önceki günkü 78-81 TL hareketini, 10 gün önceki 84 TL hareketini ve ondan önceki 83 TL hareketini derinlikli izledim. Ayný anda tek elden 7-8 aracý kurum simültane bi þekilde alým-satýmlarýyla kaðýdý yükseltip indirdiler. Tek elden hareket edildiði çok ama çok belliydi. Artýk bu seviyelerdeki gün içi yapýlan iþlemlerin tamamýna yakýnýnýn cep-to-cep iþlemler olduðundan eminim.
Bu kaðýtta,Benden baþka kimse yok galiba..
Fiyatý 76 TL nin altýna indi,Yandýk,Bittik,Battýk diye hiç aðlayan zýrlayan yok..Ýlginç.!!
Þirket,Bu fiyatlara sessiz kaldýðýna,Geri Alým haberi gelmediðine göre,Piyasa deðerini makul buluyor sanýrým...
Ya da,77.Liradan dökülen dökülsün diye bekleniyor..
Koç ,gücünü ne zaman gösterecek,izleyelim bakalým..
Yer Ýmleri