Arçelik bugün de geri alýmlara devam etti.
Arçelik bugün de geri alýmlara devam etti.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kendi adýma hisse fiyat zamanlamasý konusunda bir tahmin yapmak çok zor. Genel olarak bu konuda baþarýsýzým.
Benim için kritik olan þirketin faaliyetlerinin yolunda olmasý, karlýlýk ve yatýrýmlarýnýn devam etmesi.
Arçelik'te yatýrýmlarýna devam ediyor, büyümesini sürdürüyor.
Geri alým konusu belki de Arçelik tarihinde bir ilk. Bu iþin sonundan bir süpriz de çýkabileceðini düþünüyorum.
Tabi diðer taraftan son 1,5 yýlda iyi prim yapmýþ bir hisse, dilenmek isteyebilir. 2.çeyrek bilançosu konjonktürden kaynaklý belki bir miktar zayýf gelebilir vs. bunlar mümkün.
Benim açýmdan beklemeye deðer. Herkesi vadesi farklýdýr, kararý kendisini baðlar tabiki.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yurtdisi pozitif baya bizim kapanisa gore. Pazartesi tepki ile baslayip 67 lere gelir. Devami ne olur muamma..
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bank of hergun set çekiyor tahtaya þu piyasada p.p.zoruyla artý
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Öyle görülüyor ki; 80-82-84 TL lerden kaðýdý millete yýktýlar,uzunca bir süre de o fiyatlara getirmeyecekler..70 TL altýnda süründürürmeye devam edecekler gibi..
Benim edindiðim izlenim bu þekilde..
1 milyon lotluk bir geri alým trendi çevirir.67.5 ustu kapanýs lazým
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer Ýmleri