Pastada alýcýlar tarafýnda Yapý kredi birinci sýraya geldi büyük ihtimal patron mal aldý benim serzeniþlerden sonra![]()
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastada alýcýlar tarafýnda Yapý kredi birinci sýraya geldi büyük ihtimal patron mal aldý benim serzeniþlerden sonra![]()
Arçelik'te bugün 300 bin lot geri alým yapýldý. Bu alýmla 2 Temmuz'dan bu yana geri alýnan lot sayýsý 3 milyon 451 bin 818 lot oldu.
Bugün de þirket 32.90`dan alýma geçmiþ. Düþüþlerde tam bir takoz görevi görüyor.
Yabancý yada pala þiddetle sallayýp da küçük yatýrýmcýlarýný dökemediði bir senedi nereye kadar hatta neden yükseltmek isteyebilir ki? Þu an için kaðýt yatayda kilitlenmiþ görünüyor. Tam bir endeks kaðýdý oldu. Aðýr abi modunda. Yabancý endeksi dengelemek için kullanýyor artýk.
Koç içten bilgi sýzdýrmaz. Onun için bence bu haftaki performans bilançoyu iþaret etmiyor. Eðer beklenti üstü muazzam bi kar gelmezse Vesbeden gördüðümüz kadarýyla yine tepkisiz bir haftayý yatayda geçirdikten sonra oyun için yeni kurallar konabilir. Hala tarihi zirvesinden temettü öncesine göre 4 lira geride. Acý olan ise Yüzde 20 resmi yüzde 40 fiili enflasyona göre Arçelik yatýrýmcýsýnýn parasýnýn pul olmuþ olmasý.
Ak yatýrým satýþa sürekli devam ediyor fon satýþý mý yoksa yabancý satýþý mý bilmiyorum. Þirket alým yapmasa durum vahim. Her gün diðer tarafý þiþiyor borsanýn yükseliþine ayak uyduramadý. Ama bence Ky dökülecekse böyle dökülmez benim fikrim bu. En azýndan pamuk eller cebe deyip hisseye girmeleri lazým o da bu satýþlarla mümkün deðil deðiþik bir restleþme var þirket ile bank of america arasýnda son aldýgý alým yerine 32.92 civarýndan hisse yine alýma gecti ondan önceki günlerde tahtayý kendi haline býraktý. Bilanco kötü gelirse ne kadar daha arkalarýnda durur hissenin belli deðil sonucta alým yapmak zorunda deðil. Benim anlamadýðým bu dönemde borsa artarken neden sürekli yüklü blok satýþ yapýldýðý ak yatýrýmdan. Pazartesi seans kapanýsý sonrasý bilanco gelecek hakkýmýzda hayýrlýsý. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu satýþýn anlamý nedir ak yatýrýmýn vebafýn
Onu az kaldý öðrenicez pazartesi akþam. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet yine bildiðimiz gibi önce yükselt mal daðýt sonra düþ g.t formasyonu devam ediyor.
Piyasa beklentisinde bir net kâr açýkladý. Ancak þahsým adýna hayal kýrýklýðý oldu. Hammadde arttý evet ancak bu hammadde sadece Arçelik için artmadý. Vesbe için de artmýþtý ancak o grup bu artýþý urunlere yansýttý. Arçelik nasýl yansitmamis veya yansýtýp geç mi kalmýþ çözemedim. Son zamanlardaki baskilanma teorisi gerçek çýktý. Hayýrlýsý paylari tutmaya devam.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri