3.çeyrek kar Beklenti 711 milyon, gelen 651 milyon. Beklentilere paralel gelmiþ üçüncü çeyrek.
3.çeyrek kar Beklenti 711 milyon, gelen 651 milyon. Beklentilere paralel gelmiþ üçüncü çeyrek.
4. Ceyrekte ic daralma daha etkili olabilir.Global bir sirket bakalim son ceyrekte neler olacak?
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
cirodaki artýþ çok iyi... ben beðendim.. devam![]()
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bankasý, Aracýsý, yorumcusu, holdingi, þirket geri alýmlarý hep bir oldular ancak yatayda tutabildiler.
Bukadar destekten sonra artýk ayaklarýnýn üstünde dursun.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda
Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. Maddesi çerçevesinde, Arçelik A.Þ.
(ARCLK) payýnýn piyasasýnda Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve
iþlemleri nedeniyle aþaðýda adý belirtilen yatýrýmcý hakkýnda Borsamýz Pay
Piyasasý'ndaki emir ve iþlemlerine yönelik olarak 26/10/2021 tarihinden
itibaren 1 ay süreyle "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý",
"Brüt Takas" ve "Ýnternetten Emir Ýletilmesinin
Kýsýtlanmasý" önleyici tedbirleri uygulanacaktýr.
Rezillikleri arþa ulaþtý artýk. Tahtayý Y.kredi robotuyla aþaðý basýp ucuzdan mal toplama dönemi sona erdi. Hadi bakalým
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
Ýþlem yasaðý sadece üç kiþi hakkýnda verilmiþ. Kaðýda yukarý yönde hiç bir etkisi olmaz. Daha önce de yazmýþtým. Tüpraþ ve Tofaþ taki operasyon bitmeden burada hareket baþlamaz. Özellikle Tüpraþta yabancý öyle bir alýyor ki 400 lü rakamlar içten bile deðil. Zaten Arçelikteki yabancýlar da dolar ve zaman bazýnda zararla çýkýyorlar. Arçelik maalesef daha çok bekletecek görülüyor.
Yer Ýmleri