Temettumuz gayet iyihayýrlý olsun.
Temettumuz gayet iyihayýrlý olsun.
Temettü miktarý geçen sene ile ayný. Kesinlikle iyi deðil. Zaten beklentilerle ayný.
Temettü miktarý ayný ama geçen seneden farký bu yýl 2 milyar TL geri alým yapmasýna raðmen bu temettuyu açýkladý. Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayný düþüncedeyiz, bu yüzden de uzun vadeli asýl büyüme ve temettü odaklý yatýrýmlarýmýn büyük kýsmý froto hisselerinde.
Doðrudur, Arclk'te net kar artýþý ve temettü artýþý bu sene geçen seneye göre sönük kaldý.. Ancak sayýn ciga'nýn da dediði gibi þirket bu temettüyü geri alým programý tam gaz devam ederken ödeyecek. Maliyetlerdeki aþýrý artýþlar nedeniyle net kar düþük kalsa bile Þirketin ciro ve net faaliyet karýndaki artýþlarý çok beðeniyorum. Uzun vadede Froto'larýma yoldaþ olarak arclk hisselerimi de tutmaya devam edeceðim. Hayýrlý kazançlar hepimize.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
30-32 TL (+-2-3TL) aralýðýnda yaklaþýk 9 ay yatayda bekledi ve sonra 50 TL üzerine atýp yine yataya sardý. 3 aydýr da 50-55 TL arasýnda yatayda. Bakalým daha kaç ay buralarda yatayda bekleyecek.
Malesef korktuðum durum gerçekleþiyor. Geri alým olmadýðýnda tahtada alýcý yok. Kimse ilgilenmiyor tahtayla. Bi haber bekliyoruz sanýrým.
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
Elimdeki Arcelikleri, Ereðli ile dengeleme yaptýðým için Ereðli sayfasýný da takip ediyorum.
Çelik fiyatýnýn çok arttýðýný orada takip ediyorum. Ayrýca artan petrol fiyatlarý bir de üretim yapýlan ve ayný zamanda pazar olan Rusya'nýn savaþa dâhil olmasýnýn hisse üzerinde olumsuz baskýlarý var þimdilik . Bir müddet sonra toparlayacaðýna inanýyorum.
Ytd
Yer Ýmleri