Hele son çeyrekler gelsin, elektrik çarpýcak sonra ben Pere sayma makinesi alýcam![]()
Hele son çeyrekler gelsin, elektrik çarpýcak sonra ben Pere sayma makinesi alýcam![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Seneye enflasyon muhasebe ne banka ile siðorta larý da kattýkmý öfff, öffff
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Sise nin adi cikmis bu da kac yildir geri alim yapmasa bes kurus kar ettirmeyecekti,sirket geri alimiyla bi nebze zamani kurtardi simdi surunduruyor
2022 2023 hatýrlama ve 2024 özetimiz
yatýrým tavsiyesi deðildir
2024 yýl sonu özetimizi de ekleyelim:
bist100 :9830, , dolar: 35,35 , euro:36,62 , , ons:2626
31.12.2024 arclk hisse deðeri: 142 tl ( 3,96 $) Piyasa deðeri :96 milyar tl ( 2,71 milyar dolar)
yýl içi gördüðü en çok- en az deðer : 196tl-123 tl -- dolar bazlý : 6 - 3,5 $
tümettü :yok
2024 ün önemli noktlarý : mýsýr fabrikasý devreye girdi , avrupa ortaklýðý tamamlandý, bangladeþ fabrikasý üretime baþladý, yerli bir firmayla çip tasarým prototip çalýþmasý, avrupa operasyonlarýnda verimlilik açýsýndan daralma yenileme tarzý haberler. bilançoda zarar
2025?
sayýlarda hata olabilir ömrümüz varsa sene sonu tekrar yazarýz.
yatýrým tavsiyesi deðildir
Allah korusun, Rusya Efes gibi Arçelik iþtiraklerine çökerse bu kâðýt toz duman olur. Hoþ zaten yatýrýmcýsý toz duman olmuþ halde ama öyle bir durumda kaðýt nerelere düþer tahayyül bile edemiyorum.
Yer Ýmleri