https://youtu.be/dwX9664KvkU
Iluzyon fiskiriyeaaaaah
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
En azindan bazilari sunu anladilar. Hisse senetleri de TL ile fiyatlansalar da bir guvenli liman vazifesi gorebiliyor..
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Ýki konu kafamý karýþtýrýyor. Birincisi yabancý yatýrýmcý ortada yokken, hisse fiyatlarý nasýl doðru seviyede oluþacak
. Ýkincisi biz hala yükselen enflasyon ve bununla eþ zamanlý maaþ artýþlarý ile yaþayabiliriz diye düþünüyoruz. fakirleþme þirketlerin karlarýný etkilemeyecek mi ? Devlet gelirlerini arttýrmak için þirketlerin kapýlarýný çalmayacak mý ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tek problemimiz fakirleþme olsa yine iyi.
Bu "gri liste" meselesinden dolayý yurtdýþýnda hesap açmamýzý engelleyen akýl bizi dýþ ticarette de sýkýþtýrabilir.
Çok övündüðümüz ihracat þampiyonu de*ir/ç*lik þirketleri bir ambargo ile dümdüz olurlar.
Yurtdýþý yatýrýmlarýna olan kapý kapanmak üzere. Geriye kalan seçenekler bankalardan alýnan ydýþý hisse fonlarý, altýn, bist, kripto (önermem).
Bist'te dolara karþý iyi gitmiþ þirketler gerçekten var ve benim de yatýrýmlarým var þu an ama þu iktidarýn akla bilime full terso gitmesi devam ederse bu þirketler ne kadar iyi yönetilirlerse yönetilsinler hepimizin elinde patlar bu iþ.
ytd
Gri liste konusu benimde canýmý çok sýktý. Oysa ki hayallerim vardý. Neyse bu konu çözülesiye kadar belki dolar stabil hale gelir. Microsoft, google, apple , amazon ve teslayý kaçýrdýktan sonra bir sonraki yeni fýrsatý yakalarýz.
Ýçeriye gelirsek bir ara ciddi ciddi chp’nin iþbankasý hisselerinin hazineye devri konusu vardý. Ürpermiþtim. Þu anda ses seda yok ama o zaman þiþecam alma konusunda kafamda soru iþareti oluþmuþtu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri