bu günkü gapýný da kapatýp rahatlasýn hele...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
20,00 psikolojik seviyeyi geçersek !! önümüz ta çanak katlamasý olan 25-26 lara kadar açýlýr...
enerjiler içinde bu ucuz rasyolarý ile bence 20,00 psikolojik direnci çabuk kýrýlacak..bakarsýnýz bu gün için de bile kýrýlýr....![]()
gesanda ilkin 19,70 ten tam 41 bin adet almýþtým..daha sonra 32,00 dan da 16 bin takviye etmiþtim...ne güzel günlerdi o günler...sanýrým öyle bir efsaneyi borsa hayatýmýzda bir daha zor yaþarýz...ben gesanýn telegram sayfasýnda elimde bu kadar mal var dediðimde aha sende bu kadar mal varsa bu hisse gitmez diyenlerin bir kýsmý 32,00 dan 31,00 a kadar satýþ yapmýþlardý...
ama ben gesana güveniyordum...ardýndan gesan bir çýktý pir çýktý...borsanýn efsanesi oldu...
![]()
Yer Ýmleri