Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
eþ,dost, akraba kim varsa Tetmt, birleþim aldýrdým. ilk 1 ayda bezdiler. þimdi fiyatlarýný görünce hakkýný yedik baþka hisse varmý diyorlarayný kekonun gesanda yaptýðý gibi... Keko CWende çok uyardý ama kendisi erken kaçtý ordan neyseki burdan kurtardý
Keko acaba emekli oldun mu dostum hastaneden? hatta ev alma durumun vardý merak ettim doðrusu
eyt den emekli oldum dostum..ama yine iþimde devam ediyorum...evi de aldým dostum..iki aydýr taþýndým...ALLAH öyle bir verdi ki anlatamam..ne kadar þükür etsem azdýr....geçen ramazan ayýnda 250 bin tl zekat daðýtmýþtým...umarým enflasyonun etkisi ile bu yýl 500 bin daðýtýrým...bakalým gelecek ramazan ayýna kadar sermayemiz ne kadar olacak ??
akrabalar da son iki ayda çok kazandýlar...onlarý bazý hisselerde nakite geçiriyorum...bazýlarýnda ise benim gibi devam ediyorlar...çok bilen veya çok tecrübeli olan deðil ,kýsmeti fazla olan kýsmeti kadar kazanacak diyorum..cweneyi biliyorsun 109,70 ten maliyet yapmýþtým 171 den sattým ve kocaer almýþtým...cwene bu sýralarda 300 lerin üzerinde...kocarim ise garibim %18 kar vermiþ....ama kocaerden de umutluyum..tahmin ettiðim bilançoyu yollamýþ..onda da sabýr diyorum..onun da vakti gelecek..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Tebrik ederim dostum senin adýna çok sevindim. zekat, sadaka çok önemli. kazancýmýzýn bir kýsmýný daðýtmak ihtiyacý olanlara vermekle çok iyi yapmýþsýn. Emekli olunca baþhekimle konuþacaðým vs demiþtin ona çok gülmüþtük o dönem. cvende biraz daha sabýr demeni beklerdim. benimde orda bir kýsým payým var. senin kadar sabýrsýz deðilimburdan bugün itibariyle çýktým. 12 lira bandýnda almýþtým. bu kadarý benim için yeterli. seni Fortede görmek isterim. güzel bir hikaye yazacak gibi
sevgili Kwon, metehan bekleriz
![]()
![]()
forte yi pek tanýmýyorum..ne iþ yapar beklentisi nedir bilmiyorum...þu anda brlsm bana yetiyor....ben de bu sabah yeotk de yeter dedim...67 den almýþtým..182,30 dan verdim...benden alan da kazansýn istiyorum...brlsm de dinamizm görüyorum...umuyorum ki güzel yerlere gider...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Alfas yeotek hala elinde tutanlardaným. hatta alfas ilk halka arzdan beri tutuyorum ayný lotlaparamýza göre iyi lot vermiþti. saðolsun tahtacý da ihya etti. yeotek çok güzel hala %15 portföyüm orda.. kýsa olmaz ama sene sonu yapacak birþeyler oda. Fortede hikaye çok dostum..5 yýl süreyle karýn yarýsýný temettü veren þirket çok zor takdir edersinki..ama benim odaklandýðým savunma sanayindeki iþbirlikleri özellikle körfez tarafý ile ilgili yakýn zamanda haberler geleceðini düþünüyorum bilmem anlatabildim mi?
olur olmaz yakýnda belli olur...birleþimde sizleri görünce seçimin ne kadar doðru olduðunu gördüm. ama bu seferde ben sabýrsýz davrandým biraz sanýrým...
![]()
Yer Ýmleri