tek kalemde 413 mýlyonluk iþ aldýk,pýyasa deðerýmýz 5.800 mýlyon..artýk bený dökemezsýn![]()
tek kalemde 413 mýlyonluk iþ aldýk,pýyasa deðerýmýz 5.800 mýlyon..artýk bený dökemezsýn![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
stanbul Eyüp Sultan Göktürk 2.Etap Konut Projesi kapsamýnda Þirketimiz ve baðlý ortaklýðýmýz Erde Mühendislik A.Þ ihaleye teklif vermiþ olup,iþveren Cevahir Yapý San. Turizm ve Tic. A.Þ ihalenin lehimize sonuçlandýðýný bildirmiþtir.
-Birleþim Mühendislik mekanik tesisat iþleri için ; 4.837.451,51 USD ve 142.147.748,52 TL (KDV Dahil)
-Erde Mühendislik ise, elektrik tesisat iþleri için; 2.242.548,49 USD ve 79.852.251,48 TL (KDV Dahil)
bedelle sözleþme görüþmelerine baþlamýþtýr. Süreç ile ilgili kamuouyuna bilgilendirme yapýlacaktýr.
Þirket ve baðlý ortaklýðýn aldýðý iþin bedeli güncel kurla toplam 413.160.000 TL (KDV Dahil) 'dir.
Yatýrýmcýlarýmýzýn bilgisine sunarýz
Saygýlarýmýzla
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Tebrik ederim dostum senin adýna çok sevindim. zekat, sadaka çok önemli. kazancýmýzýn bir kýsmýný daðýtmak ihtiyacý olanlara vermekle çok iyi yapmýþsýn. Emekli olunca baþhekimle konuþacaðým vs demiþtin ona çok gülmüþtük o dönem. cvende biraz daha sabýr demeni beklerdim. benimde orda bir kýsým payým var. senin kadar sabýrsýz deðilimburdan bugün itibariyle çýktým. 12 lira bandýnda almýþtým. bu kadarý benim için yeterli. seni Fortede görmek isterim. güzel bir hikaye yazacak gibi
sevgili Kwon, metehan bekleriz
![]()
![]()
vay vay iþe bak tek kalemde ilk iki çeyrek cironun %30 undan fazla iþ aldýk![]()
Maþallah gene 12 den vurmuþuz...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri