Alýntý Originally Posted by KAYA Yazýyý Oku
Ya keko gesan topiðinde yazýný okurken brlsm den bahsettin, hemen o sayfaya girdim yazýlarýný okuyunca gesanlarý sattým buna geçtim. Kekocum þimdide vbtyz ve kocaer çýkardýn baþýmýza. Para yok kekocum napcaz þimdi. Evvelce senle özelden yazýþýyorduk. Yorumlarýna çok deðer veririm senin. Sen incelemeden girmezsin hiç bir kaðýda. Ýnþallah hep birlikte kazanýrýz kardeþim.
Gesan elimizde iken bebekti..sonra emekledi sonra yürüdü sonrada depar ile koþtu...brlsm ise yeni yeni yürüyor...zaten çýkýþ isteði de bunu gösteriyor..süreç olarak kocaerden çok önde...yalnýz Kocaer de ileriki süreçte çok iyi olacak...kocaerde önce iyi bir ikinci çeyrek bilançosu...ardýndan modernizasyonun olumlu etkilerinin satýn alýnmaya baþlayacaðý bir üçüncü çeyrek bilançosu...ardýndan da yavaþ yavaþ asýl konu olan yenilenebilir enerji beklentilerinin satýn alýnacaðý bir süreç bekliyordum ki þu anda bu adým adým yaþanýyor..
Vbtyz de ise durum tut pozisyonudur..32 TL den 96 yi gördü..þu sýralarda 83 seviyelerindedir..ondaki benim maliyet 57 dir...vbtyz de düþük sermaye..düþük halka açýklýk ve yüksek karlýlýk mevcut ama buna raðmen ben kimseye al diyemem..elinde bulunduranlarin tutmasýný ise faydalý görüyorum...