Fabrikasý yani
Fabrikasý yani
Sanki enerjilerle birlikte çýktý da þimdi onlarla birlikte düþüyor
3 günde toplam zararým yüzde 5 (sattýðým hisseye göre yüzde 5 fazla düþtü)
Bu hisse ne zaman düzelir ustalar?
Bekleme þansým var umut varsa
Birinde var diye zirveden hisse almamak lazýmHisse ucuzken alýnýr...
Birleþim iyi bir firma..Ama hýzlý gitti o da...
Enerjilerin hepsi satýþ yedi..
1 ekim itibariyle konut hariç elektriðe %20 zam geldi bu akþam..
Yarýn ve sonrasý enerji firmalarý daha olumlu fiyatlar bence.
Son düzenleme : emregunes; 29-09-2023 saat: 00:05.
Doðru diyorsunuz Emre bey
Ama ben sadece bir kiþi aldý diye almadým bu hisseyi.Kendim de baktým beðendim.31 aðustostan beri 36-40 arasýnda yatay gitmiþ, diðer enerjiler bu tarih aralýðýnda 2-4 kat gittiler.Tamam bu da aðustostan önce 1 e 3 vermiþ ama 1 aydýr yatayda
Piyasa bu hisseyi enerji hissesi olarak görüyor mu ona emin deðilim.Belki inþaat mühendisliði firmasý olarak görüyordur adýndan dolayý
Adýný Birleþim Mühendislik ve Enerji diye deðiþtirse iyi olur aslýnda
Hektaþ ve Sasanýn zirvesinden satmayýp aylarca bu hisselerde kalan birisi olarak yüzde 5 çok sarsmaz beni aslýnda ama 3 günde olmasý biraz etkiledi
Hayýrlýsý artýk
Yeni KAP lar ve iyi bir bilanço hisseyi tekrar hýzlandýrýr inþallah
Brlsm naz yapmaya devam ediyor..þahsen geçmiþte gesana vermedigim 7 haftalýk sabýr süresine piþman olmuþtum..brlsm de de ayný hataya düþmek istemiyorum...o yüzden de sabýr etmeye devam...satanlara saygým var ama bir keko olarak ben de tutmaya devam edeceðim..
Elindeki dolar bazlý iþ stogundan dolayý da bilancolarindan güzel karlar da bekliyorum...
Keko bey ulaþtýðýnýz sermaye sizi temettü emeklisi yapacak büyüklüðe ulaþmýþtýr tahminince daha önceki mesajlarýnýzdan anladýðým kadarýyla
Neden 5-15 fk lýk hisselerle temettü emeklisi olup rahat etmek yolunu tercih etmediðinizi öðrenebilir miyiz
Parayý bugüne kadar nasýl kazandýysa o yolda devam ediyor.
Yer Ýmleri