-
Her zamanki iş bnk. işte.. Borsa açıldıktan sonra emir kabul etmeye başladı. Bugün için alım fırsatı zaten tesadüfe bağlı idi , tamamen yok oldu..Ancak tavandaki alıcı bana az gibi geldi (yaklaşık 5 milyon lot), GESAN'da 10 milyonun üstünde idi sanki ilk günler..
-

Originally Posted by
sabo48
Her zamanki iş bnk. işte.. Borsa açıldıktan sonra emir kabul etmeye başladı. Bugün için alım fırsatı zaten tesadüfe bağlı idi , tamamen yok oldu..Ancak tavandaki alıcı bana az gibi geldi (yaklaşık 5 milyon lot), GESAN'da 10 milyonun üstünde idi sanki ilk günler..
Hisse gelmez diye alış giren az olmuştur.
-
YEOTK da 4939 yatırımcı 5 milyon lotla tavanda alıcılı, halka arzın ilk günü sadece 9287 lot satış yemiş,
-
YEOTK günlük, ilk günün en hızlısı A1 Capital,
-
YEOTK genel takas, tahta yapıcı Ziraat Yatırım görünüyor, son halka arzların çoğunda bu kurum 1. Vakıf Yatırım 2. sırada!
-
44 lotun tavanından tabanından ne olacak sadaka gibi
bekleticem bakayım kaç tavan yapacak Bu az lot verişler planın parçası ..bütün yeni kote olmuşlarda böyle
Her yeni ARZ tavan tavan çok enteresan ..bakalım bu yeni arzların pempe dünyası ne zaman son bulacak
-

Originally Posted by
sabo48
Piyasadaki senet sayısıyla orantılı bakmak daha önemli. Bence böyle bakılınca bunun oranı çok fazla.
Ben en az 8-10 arası tavan diyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Merhaba arkadaşlar yeni halka arzlardan tezol için hala başlık açılmamış bilen biri açabilir mi acaba?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri