1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
hikaye bu şekilde memed efendi teknik vardır ama önemli olan grafı okuma .
sen diyorsun ya müşterilerin falan işte bu piyasada senin gibiler fazla kalmıyor çünkü hangi arenada olduğunu bilmiyorsun .
ben bu şekilde karşıma rakip koyuyorum elim belli oluyor tahtalar da hatırı sayılır girip çıkışlarım oluyor.
ha unutmadan burada hala yazan kişiler mevcut whatsapp,telegram,kuş sitesine çok davet aldım gitmedimdevlet okulunda yetiştirdim kendimi burada elimden geldiğince yorumlama yapıyorum olay bu .
Az önce ışık Ökteyi dinledim. AİHM kararına istinaden Kavala ve Demirtaş bu ay serbest bırakılıyor. Bundan dolayı risk primi ve Benjamin gerileyecek. Ayrıca Biden ile görüşme. Beklenti olumlu olumsuz satın alınıyor.
Namussuz papaz da bize kaçtı. Ne çektik be. Ne didindik be. Ulan millet amerikali İngiliz bakıyor büyük sirket karı da iyi al diyor unutuyor 3 5 senede para katlanmış biz kırk takla atıyoruz tekniği temeli osu bunu resmen asansör son surat aşağı inerken biz içinde yukarı zıplatmayı gayret ediyoruz yordu ülke de borsa da yemin ederim ki ya. Neyse bizim nasibimiz de buymuş ama yordu yordu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri