Ben anlatamýyorum sanýrým. Yapmasýnýn hiçbir faydasý olmaz diyorum. Zararý 1000 misli olur. Bir kararnameye bakar. Da ne geçecek eline onu sorguluyorum ben. Eðer eroin kaçakçýlýðý yapýyorsa fayda görüyor da yapýyor.Para kazanýyor. Bir mantýðý var. Da bunun yok.
Her þeyi geç Bankacýlýk/Finans sistemi çöker. Ahanda yazýyorum buraya.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sanayi odalarý , Ticaret odalarý , musiad vb. kuruluþlar peþ peþe döviz artýþýndan þikayetlerini açýklýyorlar. yani bir yerlere mesaj veriyorlar '' Vallahi bizden deðil '' gibi. Kimden kardeþim kimden. 3- 5 lira maaþ alanlar mý , küçük esnaf mý artýyor bu dövizi ....
Yalakalýk yaparak keseyi doldurun bir de rahatsýzýz diye söylenin.
Bak maacit kardeþ, Kemal Sunal filmindeki gibi ; kafam bozulduðunda '' BANA MAACÝTÝ GETÝRÝN '' diye naralar atarým. Nazlanýp durma, yaz þuraya iþte. Topladýðýn izmaritleri felan..... Anladýk sen de sýkýntýdasýn , bu sýra haber alamýyor olabilirsin ama olsun. Gel þuraya geyik yap ....
EPDK: Bugun fiyatlarda bir artýþ söz konusu degil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri