Millet donduk, bittik, böyle kýþ görmedik diyor ya.
ÝSTATÝSTÝK asla yalan söylemez.
Son 52 yýlýn en sýcak 17. kýþýný yaþamýþýz.
Yani bu kýþtan, daha soðuk 35 kýþ varmýþ.
Bu kýþ, ortalama sýcaklýk 4,5 derece (uzun yýllar genel ortalamasý 3,9 derece)
Millet donduk, bittik, böyle kýþ görmedik diyor ya.
ÝSTATÝSTÝK asla yalan söylemez.
Son 52 yýlýn en sýcak 17. kýþýný yaþamýþýz.
Yani bu kýþtan, daha soðuk 35 kýþ varmýþ.
Bu kýþ, ortalama sýcaklýk 4,5 derece (uzun yýllar genel ortalamasý 3,9 derece)
Sorun soðukta deðil geçen yýl kar görmeyen ülkeye bol kar düþtü. Bugün sabah ankarada 3 santim kar vardý sabaha karþý yaðmýþ son 5 günde 4 gün her sabah kar yaðdý. Yoksa bence soðuk deðil ben 91-92 kýþýnda bugünlerde eksi 10 larýda görmüþlüðüm var hemde kaç gün üst üste 87 yýlý zaten tam bir felaketti
bir halt olacaðý yok.
Mayýn bulunmasýndan sonra, Karadeniz kýyýlarýnda, olta balýkçýlýðý dahil, her türlü balýk avcýlýðý durdurulmuþ.
Haydi bakalým.
Balýkta da kazýklamak için bir bahane daha.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
1978-1979 yýllarýnda Ankara'da öðrenciyim. Yanýlmýyorsam-20 li rakamlarý görmüþtük. Kalorifer yanmýyordu. Yurt herkese 2.battaniye daðýttýðý halde benim almadýðýna gören yurt müdürü "sen nerelisin?"diye sormustu. Verdigim yanýt daha da þaþýrmasýn neden olmuþtu. Hey gidi gençlik..
NBA TÜRK OYUNCULARIN SON DURUMU
Ömer Faruk Yurtseven (Miami Heat) 12.6 dakika, 5,6 sayý, 5,4 ribaund, 0,9 asist, 0,3 top çalma
Alperen Þengün (Houston Rockets) 19.7 dakika, 9,1 sayý, 5,2 ribaund, 2,4 asist, 0,8 top çalma
Furkan Korkmaz (Philadelphia 76ers) 22.2 dakika, 8,1 sayý, 2,8 ribaund, 2 asist, 0,5 top çalma
Cedi Osman (Cleveland Cavaliers) 22.6 dakika, 10,8 sayý, 2,2 ribaund, 2,1 asist, 0,8 top çalma
Enes Kanter'den bahsetmeyelim, yanlýþ anlamalar olabilir.![]()
Yer Ýmleri