Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Bera yeni adý Bera holding hala borsada
jetpa
endüstri
yimpaþ gibi camilerde pazarlanan þirketler
Ýhlas da dahil bazýlarý hala faal
abd vatandaþý örenlerin ihlas da da bayagý maðdur var.ihlas finans
Tüm güzel isimleri ahlaklý ve faziletli isimleri kullaným.
Ýnanç sahibi dindarlarý tabi kendi deyimleri çarptýlar.
Hýrs iyi deðil
Hep para kazanacam yattýðým yerden diyenler çarpýldý.
Mantýklý ve bireysel kafa düþünenler ben gibieh iþte geçiniyoruz.
Dede bankerde çarpýldý
Baba faizsiz kazanç yada borsa türü el altý þirketlere ortak yapýlýp çarpýldý.Kar payý
Oðul çiftlik bank,parsadan,yada adý aklýma gelmedi birini katýyon oda birini katýyor genel bir adý vardý.
Torun da koinlerde çarpýlmýþ.
aklýma geldi saadet zincirleri otellerde toplanýrdý.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
ADAM UYARMIÞ
https://twitter.com/solakogIu
Solakoðlu
@solakogIu
·
3s
Günaydýn sevgili dostlarým Yüzü olan güneþ
Bugün borsamýz için utanç verici bir gün. Bir hisse için shame walk günü, iþlem günü demeye dilim varmýyor.
Gününüz güzel olsun.
Grup toplantýsý iptal edilmiþ
Tele 1
Yiðit bulut: Sayýn cumhurbaþkanýmýz ankara’ya indi karþýlamak için havalimanýndayýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri