Sayfalara kimsecikler uðramaýþ,acep dolarýn 10 tl oluþundanmý ?
Sayfalara kimsecikler uðramaýþ,acep dolarýn 10 tl oluþundanmý ?
Celladýna aþýk olmuþsa bir millet, Ona ister ezan dinlet, ister çan dinlet, koyun gibi dinliyor itiraz etmiyorsa sürüleþmiþse millet, müstahaktýr ona her türlü zillet...Bu dikkat edici bir sözdür o dönemlerin içindeyiz ne yazýkki![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan : "(Kanal Ýstanbul'a karþý çýkýlmasý) Açýk söylüyorum bu zihniyet, sadece yatýrým düþmaný olmanýn ötesinde doðrudan ülkesinin ve milletinin düþmanýdýr."
Erdoðan: "Ülkelerine yaptýklarý ihanetin ödülünü yabancýlarýn sýrtlarýný sývazlamasýyla alanlardan bunun hesabýný günü geldiðinde sandýkta milletimiz soracak."
Erdoðan: "Þehitlerine, þehit yakýnlarýna küfretmeyi olgunlukla karþýlayanlardan milletimiz hesabýný sandýkta sormakla kalmayýp onlarý sokaða çýkamaz hale getirecek."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ellere dikkat Ýnsanlarý muhtaç edip, yönetme sistemi.
Yer Ýmleri