Erdoðan: Faiz ve kur üzerinden ahkam kesenlerin, yarýn bambaþka mecralara yelken açacaðýndan kuþkunuz olmasýn
Erdoðan: Faiz ve kur üzerinden ahkam kesenlerin, yarýn bambaþka mecralara yelken açacaðýndan kuþkunuz olmasýn
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "Yüksek faizmiþ, düþük kurmuþ, IMF reçeteleriymiþ; bunlarýn hiçbiri bizim insanýmýzýn iþinden, aþýndan, geleceðinden daha önemli deðildir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Avrupa'da ilk kez Belçika’da koronavirüsün Güney Afrika'da tespit edilen B.1.1.529 varyantý tespit edildi.
Erdoðan:
- Þirketlerimiz, çalýþanlarýmýz hiç endiþe etmesin, daha çok kazanacaklar
- Halkýma inanýyorum, Türkiye büyüyecek, zenginleþecek, bu nedenle 2023 çok önemli, halkýmýzýn tercihini mandacýlardan yana kullanmayacaðýna inanýyorum
Yeni varant gelmiþ.
Ýngiliz varantta, delta varantta yaþananlarý tekrar edelim.
Erdoðan: "19 yýldýr bu ekonomi politikasýnýn hazýrlýklarýný yapýyoruz. Artýk ülkemiz ekonomisinin kronik hastalýklarýný azaltma deðil tedavi etme aþamasýna geçtik."
Yer Ýmleri