“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Üstüne üstlük muhalifler tehdit edliyor yargýda ses seda yok,ülkede çok pis olaylardönüyor ekonomik olarak DDK ortalýkta yok,önceden Kýlýçdaroðlu uyarmýþtý týnlayan yok,muhaliflerde bunun %1'iolsa hemen yargý harekete geçiyor,resmen Western filmleri gibi,hiç olmazsa orada adalet için mücadele var,en ironisi tepedekinin hedef göstermesi mitinglerde...Þu anda toplumda bir sessizlik hakim,yani fýrtýna öncesi sessizlik,ben bunun rüyasýný hayalle karýþýk görmüþtüm ireis bana gelip sýðýnmýþtý bunda 5 sene önce,ilginç bir rüyaydý,yorum olarak tahminim devran döndüðünde,mutlaka dönecek,aman dilemek için çoklarýnýn kapýsý çalýnacak !!!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Faiz indirimi de dolarý bi yere kadar yükseltiyor du
Bir þeyler daha yapmalýydý
En temizi ekonomiden hiç anlamayan birini bulmak
Damat kadar olmada da ona yakýn bir baþarýsýzlýk saðlayabilir
Yer Ýmleri