Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Türkiye'de Kasým ayýnda TUFE aylýk %3,51(Beklenti %3,00), yýllýk %21,31(Beklenti %20,71)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
g ünaydýn arkadaþlar...
güne TÜÝK þakasý ile baþlayalým
TÜKETÝCÝ FÝYATLARI KASIM'DA YILLIK % 21.31 (ÖNCEKÝ AY: +19.89 %)- TÜÝK
3.12.2021 10:01:38 (B) ÝÞLENMEMÝÞ GIDA ÜRÜNLERÝ, ENERJÝ, ALKOLLÜ ÝÇKÝLER VE TÜTÜN ÝLE ALTIN HARÝÇ TÜFE; AYLIK %+3.22, YILLIK %+19.75
3.12.2021 10:01:30 TÜKETÝCÝ FÝYATLARI KASIM'DA YILLIK % 21.31 (ÖNCEKÝ AY: +19.89 %)- TÜÝK
3.12.2021 10:01:18 (A) MEVSÝMLÝK ÜRÜNLER HARÝÇ TÜFE AYLIK %+3.90, YILLIK %+22.57
3.12.2021 10:01:15 TÜKETÝCÝ FÝYATLARI KASIM'DA AYLIK % 3.51 (ÖNCEKÝ AY: +2.29 %)- TÜÝK
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
TÜÝK : ÜFE aylýk %9.99 ve yýllýk %54.62
Vay vay vaaay
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri