Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Eskiler bilir, derken yaþ almýþlarý kast ediyorum (Bunak denirdi ayýp olmasý diye bu þekilde hitap ediliyorum)Avuntu
Vergi iadesi için çalýþan sarý zarflarý doldurur ,doldurduðu kadarýný,alýr iþ verende tamamý alýr full geri alýrdý.
Kim öle, kim gele. AHALÝ PUST.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Sene baþýn da sigorta süresi 15 yýlý dolduran çalýþaþanýma kýdem tazminatýný ödeyip, formalite iþten çýkardým. Þu an devam ediyor.
Ne yapayým bu parayý diye sorunca, her þeyi bana sormayýn siz daha biliyorsunuz dedim. Dayanamayýp altýn 410,oo olursa al dedim.
Ki almýþ.Þimdi her þeyi iþverenden beklemeyin.
Biraz önce biri arýyor, hala AGÝ peþinde maaþ 4500 olur mu diye soruyor ,diðeri asgari üzerine +350 alýyordum,4500+350 alýrmýyým diyor. Kasmayýn kendinizi, kral size seçim vaadi daðýttý ,kendinizi kapýda bulursunuz dedim.
Her kes iþ verene yükleniyor,ben ne bok yiyeceðim haberim yok. Kabahatim iþ veren olup vergi ödemek mi?
Degisime hazir olmak gerekiyor. Dolari oraya cekenin bir plani var. Istanbul secimlerinde milletin rizki ile oynayarak sonuc alinacagini gordu. Hukumet degisince dolarlari bosaltip gelen hukumete guvenoyu vermis olacak. Siyasi degisim hukumete guvenmeyen zenginleri/fonlari da geri getirecegi icin dolar bazli suruenn hisselere de talep artacak. Adam her taraftan kazanacak. Gunu kurtarma derdinde olan sark kurnazinin aksine, buna long oynamak, akilli olmak deniyor.
Yer Ýmleri