Merkez bankasýnýn Bugün yaptýðý müdahalenin büyüklüðünün 2 milyar dolar olduðu belirtiliyor / Kaynaklar - BloombergHT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ÝÞ BANKASININ PC den borsa iþlem platformuna girin ,moral bulursunuz .Hem iþlemler devam ediyor hem de ortalýk yem yeþil.
asgari ücretli bu zamlý maaþý ÞUBAT BAÞINDA alacak..daha 1,5 ay var.. o zamana kadar maaþ kuþa dönecek..
zaten bugünkü akaryakýt artýþlarý ile verilen zammýn önemli bir kýsmý geri alýndý bence..1,5 ay boyunca piyasaya gelecek diðer zamlar bekliyor..
gerçekten iç karartýcý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye Varlýk Fonu, Türk Telekom'un yüzde 55 hissesini satýn almak amacýyla L YY Telekomünikasyon A.Þ. ile görüþmelere baþladýðýný duyurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsada rüzgar tersine döndü!
Bankacýlýk sektörünü yakýndan ilgilendiren sermaye haberi sert satýþlara neden oldu.
Birçok banka hissesi taban fiyatlara kadar deðer kaybetti.
Reuters'ýn haberine göre
. Bankacýlýk kaynaklarý TL'deki deðer kaybýnýn SYR'yi düþürücü etkisini telafi etmenin bir yolunun döviz bazlý sermaye olduðuna dikkat çekerek, sermaye niteliðine sahip cýn sýkýntý yaþayabileceðini kaydettiler.
Bu geliþme özellikle bankacýlýk sektörü hisselerinde sert satýþa neden oldu. Merkez bankasý'nýn dövize baþarýsýz müdahalesi ve iþ dünyasýnýn acil önlem çaðrýsý da düþüþte etkili oldu.
Gün sonunda BÝST 100 endeksi haftayý 2.084,47 puandan tamamlamýþ oldu.
https://www.borsagundem.com/haber/bo...-dusus/1626907
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri