Yoruma kapatmýþlar !!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Borsadakini kazanan calisan sirketlerin hic olan piyasa degerlerini biraz duzeltmesi olarak soylemistim. Bir de buyukler mala girmisti Tombik'te 12'den, TAV'da 25'ten. Disardaki kus rallisi kesildi, batirmaya basladilar yine. Ama burdakiler malda olduklarindan dolayi yukari cekmek zorunda kaldilar. 2 dolar mesela komik bir piyasa degeri TAV gibi bir sirket icin.
Dolarin suyu, okyanustan geliyor.
Ne yaptýn bu durumda ?Bu durumu beklediðimden,çoðunluk nakitte olduðumdan çoðunu taban ve tabana yakýn topladým,peþi önce zarar yazdý,sonra peþinden sistem iktidar kafasýna döndün týrlattý muazzam kar yazdý...Tabiki bu geçiciydi biliyordum sistemdebir anormallik vardý 21.30 olduðunda sistem kendisine geldi,yine zarar yazdýk,sadece elimde alttan bedavaya topladýklarým kaldý,olsun onlarda bana yeter,çok sert düþen borsayýseverim çoðu tabana yapýþýr o zaan satarlarken ben toplarým,örnek anel bile tabana yapýþmýþtý 2.24-25 onu oradan topladým.Borsacýlýk hayatýmda böyle birþey görmedim sistematik olarak
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Dünyanýn oluþumu nasýl oldu,sistem çarklarý vs Þengör hoca anlatýyor,Celal Þengör,Ýlber Ortaylý,Muzzez Ýlmiye,Mümtaz Soysal zaten bizden birisi yakýndan tanýrým Ankaradan ýþýklar içinde uyusun, aþaðýda linki týklayýn dinleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=tK2k00U-Mrc
Yer Ýmleri