Kap : Saat 15:53:55 itibarýyla Endekse Baðlý Devre Kesici Sistemi Devreye girmiþtir. Borsamýz Pay Piyasasýndaki tüm sýralarda, Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasýnda iþlem gören pay ve pay endekslerine dayalý sözleþmelerde ve Borçlanma Araçlarý Piyasasý Pay Repo Pazarý’nda iþlemler geçici olarak durdurulmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu ülke yüzbinlerce insanýn bedduasýný aldý.....!!!!!!!!!!!
Allah belamýzý verdi....!!!!!!!!!!!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Sadece 2 dk. açýk kalabildi. Yine devre kesti..
Yatýrým tavsiyesi deðil.
'' Her zaman borsa zamaný deðildir '' Sezi
Kap : Saat 16:24:54 itibarýyla Endekse Baðlý Devre Kesici Sistemi Devreye girmiþtir. Borsamýz Pay Piyasasýndaki tüm sýralarda, Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasýnda iþlem gören pay ve pay endekslerine dayalý sözleþmelerde ve Borçlanma Araçlarý Piyasasý Pay Repo Pazarý’nda iþlemler geçici olarak durdurulmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
BÝST: BORSAMIZ PAY PÝYASASINDAKÝ TÜM SIRALARDA, VADELÝ ÝÞLEM VE OPSÝYON PÝYASASINDA ÝÞLEM GÖREN PAY VE PAY ENDEKSLERÝNE DAYALI SÖZLEÞMELERDE VE BORÇLANMA ARAÇLARI PÝYASASI PAY REPO PAZARI'NDA ÝÞLEMLER GEÇÝCÝ OLARAK DURDURULMUÞTUR
bugün ikinci...
ayný tezgahý cuma günüde yaptýlar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri