VÝOP iþlem gören USD/TL, EUR/TL, RUB/TL ve CNH/TL döviz vadeli iþlem sözleþmeleri ile Gram/TL altýn vadeli iþlem sözleþmelerinde uygulanan %10 oranýndaki alt fiyat limiti oranlarý bugün için %80'e çýkarýlacak
VÝOP iþlem gören USD/TL, EUR/TL, RUB/TL ve CNH/TL döviz vadeli iþlem sözleþmeleri ile Gram/TL altýn vadeli iþlem sözleþmelerinde uygulanan %10 oranýndaki alt fiyat limiti oranlarý bugün için %80'e çýkarýlacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
günaydýnlar
günaydýn arkadaþlar..
yani dediki : siz paranzýý 6 ay / 1 yýl aralýðýnda vadeli mevduatta tutun,getiriniz DOLAR GETÝRÝSÝNDEN AZ OLURSA ARADAKÝ FARKI DEVLET VERECEK..
peki...devlet nereden verecek..HAZÝNEDEN.. hazinennin parasý nereden geliyor.. VERGÝLERDEN..
bankada paranýz olmasada siz parasý olanýn daha çok para kazanmasý için vergi vermeye devam edecek ve onlarý besleyeceksiniz..
DOÐRUMU ANLAMIÞIM ?
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
bunun adý ÖRTÜLÜ FAÝZ ARTTRIMI deðilmidir ? benmi yanlýþ anlýyorum ?
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri