Nebati: Þimdi fiyatlamalar yapýldý. Fiyatlar toparlanýrken fiyatlarý çekmeyenler, çok net söylüyorum, fýrsatçýlýk yaparsan, ülkeye zarar verecek adýmlar atarsan Hazine ve Maliye Bakanlýðý'nýn nasýl bir bakanlýk olduðunu anlayacaksýn!
Nebati: Þimdi fiyatlamalar yapýldý. Fiyatlar toparlanýrken fiyatlarý çekmeyenler, çok net söylüyorum, fýrsatçýlýk yaparsan, ülkeye zarar verecek adýmlar atarsan Hazine ve Maliye Bakanlýðý'nýn nasýl bir bakanlýk olduðunu anlayacaksýn!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hazine bakaný : Yeni sistemle ilgili talepler alýndý
Spiker : Talepler nasýl rakam verir misiniz ?
Bakan : Rakam ben vermeyeyim , gözlerime bakar misiniz ne görüyorsunuz ?
Spiker : Gözlerinizde sevinci görüyorum ama rakamlarý duymak isterim , ekonomi rakam iþi
Bakan : Ekonomi beklenti iþi ekonomi istikrar iþi ekonomi gözlerdeki ýþýltýdýr , benim gözlerindeki ýþýltýyý arkadaþlarým görüyor .
Bu ne ?![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Hazine ve maliye bakaný : Geçen cuma BÝST’te yaþananlar küresel bir hareketti , para çýkýþlarý oldu Noel geliyor , paralarýný 2 gün sonra alýyorlar , özellikle bu yeni karalarlarýmýzla ilgili toplantýlar yaptýk haberlerini aldýlar ondan bir an önce bu çýkýþý yapmak istediler , yarýnda belki bir düþüþ olabilir çýkýþ olabilir sonra normale döner
Resmî gazete :
![]()
Bak burda haklisin sanirim. Bir aile ziyaretimizde kacalar bir yanda biz diger yan odada. Beyler biraz kafayi bulunca basladilar abuk sabuk konusmaya. Iclerinden biri bir fikra anlatiyordu, "" bedevi ucsuz bucaksiz colde kervanini bir hurma agaclarinin etrafinda mola vermis. Ee gunlerce colde tek basina seyehat cani birseyler istemis. Disi dorumlarin birini gozune kestirmis, ama nafile, boy yetismiyor. Basliyor dorum arkasina kum yiginlari yukseltip yetissin. Tam yetismisken doru bir adim oteye. Tekrar tekrar durum devam ediyor. Bedevi cildirmak uzere. Uzun bir ardan sonra colde yolunu kaybetmis bir arap gacisi cika geliyor.Guzel mi guzel, sehvetlimi sehvetli... Bedevi gaziya , su ve erzak verip gonlunu ediyor. Gaci da essek degil ya sonunda onun icin birseysey yapip yapamiyacagini soruyor. Bedevi derki "' bacim su devenin, dorumun basini biraz tutuver"" ""
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri