Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Fenerbahçe eski yöneticisi Mosturoðlu : 3 Temmuz 2011 de baþlayan, ceza yargýlamasý süreci bugün sona ermiþtir.Ýst.13.Aðýr Ceza Mahkemesinin Sn.Aziz Yýldýrým,Sn.Ýlhan Ekþioðlu, ben ve yargýlanan diðer dava arkadaþlarýmýz için vermiþ olduðu BERAAT KARARI Yrg.5.Ceza Dairesi tarafýndan ONANMIÞTIR. Camiamýza hayýrlý olsun.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
FAÝZ(Kar Payý)Faizsiz finans ve katýlým bankacýlýðý.
FAÝZ(Getiri adil getiri)Naas %12 oluncada Faiz olmuyormuþ.
Þimdi
FAÝZ (Hibe ) Oldu.
Bu kadar sahtekarlýkada pes yani.
FAÝZ dememek için artýk ne derlerse oluyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Nebati, bugün saat 21.00'de A Haber- A Para Ortak Yayýnýnda gündeme iliþkin açýklamalarda bulunacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri