Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Saðlýk Bakanlýðý, ülkede Omicron vakalarýnýn yüzde 42 olduðu iddialarýnýn gerçeði yansýtmadýðýný belirterek, bugüne kadar Ýstanbul, Ýzmir, Þýrnak, Diyarbakýr, Kütahya ve Isparta'da Omicron vakalarý görüldüðünü açýkladý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nebati: Türkiye son 19 yýldýr Sayýn Cumhurbaþkanýmýzla birlikte büyük bir dönüþüm gerçekleþtirdi
Nebati: Tam Cumhurbaþkanýmýzýn 2013'ten itibaren þunu söyler; Cari fazla vermememiz lazým, rekabet edilebilir kur olmasý lazým, sanayileþmemiz lazým ve bunu yaparken de dünyayla aramýzdaki farký hýzla kapatmamýz lazým. Bunun içinde yüksek faiz olmamasý lazým
Nebati: Þimdi öyle hazýrlýyýz ki yüksek faiz denen bir ortamda altýnýn doldurulmuþ bir modelle ortaya çýkmasý gerekiyordu ve inancý bu modele yansýdý. Çok hýzlý adýmla imkanlarý gerçekleþtirecek bir model oldu
Nebati: Vatandaþýmýz da teveccüh göstererek hýzlý þekilde TL'ye geçiþin, o sabah kapýlara dizilmeleri ve TL'yi oraya getirip dövizleri bozarak TL'yi almalarý, bunlar da vatandaþýmýzýn kendi milli ve yerli olarak parasýna olan güvenin en güzel göstergesiydi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri